Започват зрелищни нокаути в „Гласът на България“ тази неделя от 20 ч. по bTV

След вълнуващите кастинги на тъмно и оспорваните вокални двубои идва ред на НОКАУТИТЕ в „Гласът на България“ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Шоуто ще навлезе в следващия си вълнуващ етап, който този сезон ще се случи по изцяло нов начин. Всеки треньор ще разпредели 8-те певци в отборите си в 4 двойки. Изпълнителите от всяка двойка ще се съревновават един срещу друг като изпълнят един след друг на сцената песен по свой избор. След двете изпълнения единствено треньорът ще има думата кой участник да продължи напред към голямата награда от 50 000 лв. и титлата „Глас на България“ за 2023 г. Вече няма кражби, няма спасения, няма място за компромиси – едно изпълнение решава всичко!

Това ще е един от най-емоционалните и изключително силни етапи в десетия сезон на музикалното шоу, в който радост и тъгата, победи и усмивки, благодарност и сълзи ще вървят ръка за ръка и в бясно темпо. Треньорите ще бъдат изправени пред едни от най-трудните си моменти в шоуто досега, налагайки се да избират измежду най-добрите си и често абсолютно равностойни гласове.

Ти нямаш лимит! Постоянно се надскачаш! Отличничка! Беше безкомпромисна!“, ще възкликне след едно от изпълненията DARA, а Лечев с насълзени очи ще заяви: „Най-хубавото на „Гласът на България“ е, че тук можем да чуем и видим точно такива хора – артисти от най-висока класа!“.

В първите нокаути от отбора на Мастър Лечев на сцената ще стъпят четиримата участници, разпределени по двойки – Зорница Петрова, Константин Кацаров, Георги Георгиев и Мартин Събков, а от отбора на Мария Илиева сили ще премерят Александра Борисова, Бойка Щерева, Константина Димитрова и Марин Русинов. Огнените певци от отбора на DARA в този епизод ще са Валериа Войкова, Никол Антонова, Никола Янакиев и Северин Георгиев, а от отбор Миро в директен сблъсък ще се изправят Денис Потреваев, Яница Кънева, Дани Илиева и Надежда Ковачева. Останалите участници зрителите ще видят и чуят в следващия епизод на шоуто, на 3 декември.

Тази неделя вечер от голямата сцена на „Гласът на България“ ще звучат световни хитове на QUEEN, James Brown, Imagine Dragons, Bon Jovi, Whitney Houston, Георги Христов, Любо Киров и още много, много други, поднесени по истински вълнуващ начин от участниците. А на финала на епизода ще станат ясни първите 8 полуфиналисти, които ще пеят на първия концерт на живо в сезон 10 на „Гласът на България“.

Гледайте първите нокаути в сезон 10 на обичаното музикално шоу – тази неделя от 20:00 ч. по bTV, а всички новини за предаването можете да следите на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и Youtube канала.