Новата песен на Графа „Burnout” поднася истини по необикновен начин

След толкова много години на сцена Графа, който ще бъде един от треньорите в новия сезон на “Гласът на България”, отново излиза извън зоната си на комфорт и прави смели стъпки напред, като експериментира на нови музикални хоризонти.

„Хич не е добре, а е толкова добре“ е най-често повтаряната фраза в новата песен на Графа “Burnout”. Тя е изненадваща смесица от поп, кънтри и блус с джази намигване. Музиката и аранжимента са на Графа, като в джаз частта се включва и маестро Живко Петров. Текстът е написан в колаборация с Йордан Жечев.

В трака и впечатляващото видео към него се припознават много от феновете на Графа, които коментират активно в социалните мрежи и платформи „Текстът описва реалния живот, клипът е на световно ниво“, споделя потребител в YouTube, а друг допълва – „Химна на работещия човек, Графа е просто уникален“.

Идеята за песента идва от приятелството и подкрепата на хората в квартала, техните занаяти и бизнеси, от топлата и непринудена атмосфера на Стара София. Сериозната тема за състоянието “Burnout” и стреса е поднесена  лъчезарно и с усмивка, като решението е именно в това да живеем като общност и в разбирателство.

Вижте видеото тук: https://youtu.be/WNGxF-B9K8E?si=uTfooEVfMnQkZdVD