Арика Адамс от последния сезон на „Гласът на България“ с нова песен и предстоящ албум

​“Oh my lovely” е третият сингъл от предстоящия албум на Арика Адамс, позната на зрителите на от последния сезон на „Гласът на България“, където бе в отбора на Мария Илиева. Песента следва  дебютното парче на певицата - „Lies”, и втория й сингъл „Birdof Prey”. За “Oh my lovely” Арика казва, че е любовно писмо към природата и морето. Песента е многозначна, позволява на слушателя свобода на интерпретация, за да може всеки да осмисли по свой начин своето любимо нещо. 

​Сингълът е написан преди около 4 години, но темата е близка до сърцето на Арика. „Винаги съм се чувствала най-добре когато съм или на сцената или във водата. Всеки път, в който изляза от морето се чувствам преродена и заредена. Много оценявам факта, че живея толкова близо до нашето магично море и че имам възможността да се наслаждавам на него!“, разказва още тя. 

​Текстът на песента „Oh my lovely” е написан от самата Арика и нейна близка приятелка и текстописец Ann Bailey. Композитори на музиката са Арика, Ann Bailey и Даниел Иванов.

Видеото на песента можете да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=2iVnoKoZmZo