Броени дни до старта на турнето на Мария Илиева

Лятото за Мария Илиева вече започна обещаващо. Поп кралицата редува репетициите за предстоящото си турне със снимките на новия сезон на „Гласът на България”. Песента „100 причини” се превърна в любима песен на меломаните и заслужи ролята си на кръстник на предстоящо турне. Стара Загора, Варна и Пловдив са първите три града, които ще имат поне 100 причини да се насладят на музиката на Мария Илиева. Датите са съответно 21 и 24 юни и 6-ти юли. Всички деца до 12 години влизат безплатно на концертите.

Междувременно непоказвани досега кадри и емоции от миналогодишното турне на Мария Илиева направиха премиера в специален филм, посветен на него. Видеото е достъпно тук: https://www.youtube.com/watch?v=6ZTKDQP36Dc и показва турнето „Любов” през погледа на самата Мария Илиева. Любопитна история от концерта на поп кралицата в Зала 1 на НДК е излизането на сцената на десетки деца от публиката.

„Много е вълнуващо, че някои мои песни са по-възрастни от доста хора в публиката ми!” споделя Мария. „Наистина е вдъхновяващо да ги виждам как знаят текстовете и пеят с мен! Именно затова реших концертите ми и това лято да са с вход свободен за всички деца до 12 години. Искам тези вечери да се превръщат в своеобразен семеен празник на музиката.”

Концертът във Варна ще бъде още по-специален за Мария Илиева и семейството ѝ, защото малката ѝ дъщеря София ще празнува третия си рожден ден от първи ред в публиката на Летния театър на 24.06.

Билетите за турнето на Мария Илиева са в продажба в мрежите на Eventim и Grabo.bg.