Мария Илиева зареди Стара Загора и Варна с емоция за цяло лято

Песента „100 причини“, своеобразен кръстник на турнето на Мария Илиева, прозвуча за пръв път с музикален съпровод изцяло на живо в Летния театър в Стара Загора. Публика от всякакви възрастови групи демонстрира своята любов към певицата и треньор в „Гласът на България“ като танцува и изпя всяка дума от песента.

След изключително успешното начало на турнето в Стара Загора, концертът във Варна затвърди специалната връзка на Мария с морската ни столица. Под ясното небе и сред зеленината на Летния театър публиката подари на певицата безкрайна любов, а дълго време Морската градина кънтеше от звуците на нестихващите аплодисменти. „Енергията, която ви давам, е огледало на вашата!“, развълнувано призна Мария. Спонтанно по време на концерта тя слезе в публиката и сподели емоцията отблизо с тях, а след края му в продължение на часове раздава автографи и се снима с всички желаещи.

Специален подарък за публиката по време на турнето „100 причини“ е съвместната инициатива с БГ Радио, в която избран участник получава възможността да каже „Обичам те“ на най-специалните му хора лично от сцената. Емоционалният поздрав на Гергана от Варна към семейството ѝ развълнува публиката и артистите, а целият Летен театър пя „Happy Birthday“ както за сина на Гергана, така и за София - дъщерята на Мария Илиева, която навърши 3 години. Певица просълзи семейството, което вече 30 години се радва на любовта си, като им посвети изпълнението си на „Любов“.

Следващият концерт от турнето „100 причини“ е на 6 юли в Летния театър на Пловдив. В града на тепетата един късметлия отново ще има възможността да се качи на сцената и да изрази обичта си към избран човек. Билетите са в продажба в мрежите на Eventim и Grabo.bg.