Графа: Винаги съм търсил различния глас, който разказва история и вълнува хората

В студиото на "Тази събота и неделя" е Влади Ампов-Графа, който готви лятно турне, радва се на изключителния успех на последното му парче "Burnout" и съвсем скоро ще го видим отново като треньор в "Гласът на България".

"На 28 юни започва "Най-щастливото турне" от Стара Загора, след това ще продължа през Русе на 18 юли, на 28 юли съм във Варна, на 30 юли - в Бургас и завършвам на 11 август в Пловдив в "Античния театър". Събитието отново е със зелена кауза, както концертът ми на стадион "Васил Левски". Целта ни е да опазим локациите и природата чиста, а пък почитателите ни ги очакват много награди и игри. Направили сме всичко възможно да пренесем най-силните моменти от концерта на стадиона в тези пет града. Ще бъде наистина много емоционално, пищно, зрелищно", разказа Графа.

"Не спирам да експериментирам музикално, тъй като от дете се занимавам с правене на бийтове и всъщност това детско любопитство продължава да ме държи и до ден днешен. Например снощи работих до 2 часа в студиото, защото пак някакви нови идеии имам, нови звуци, тенденции. Постоянно ме вълнуват тези неща и искам да ги включвам в собствената си музика и затова правя толкова различни проекти и съм благодарен, че мога да си го позволя", признава изпълнителят.

Песента му "Burnout" се радва на изключителен успех и е провокирана от личния му опит.

Освен това тази есен Графа се завръща като треньор в "Гласът на България".

"Много съм развълнуван. Липсваше ми, но не спирах да следя какво се случваше през всичките тези години. Аз винаги съм търсил различния глас, защото високите тонове не са най-важното нещо. Важното е да чуеш този глас, който разказва история и вълнува хората, защото ми се иска гласът, който спечели формата да продължи и след това и да вълнува години, години наред", сподели Графа.

Какво още каза той, вижте във видеото!