Започват вокалните двубои! А с тях и "кражбите"...

В понеделник - 18 март, от 20:30 часа започва вторият етап на вълнуващото музикално състезание "Гласът на България”. Тази година форматът ще предложи на участниците и треньорите ново предизвикателство, което ще създаде изключителна динамика и ще направи развръзката преди концертите на живо напълно непредвидима.

След кастингите "на тъмно” четиримата треньори Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро имат по 16 човека в отборите си. От понеделник те ще трябва да ги разделят на 8 двойки, всяка от които ще бъде изправена на ринга на "Гласът на България” във вокален двубой, в който ще изпълняват една и съща песен. Така задачата на треньорите става изключително тежка. Те ще трябва да изправят един срещу друг най-добрите и... най-добрите!

Някой ще бъде откраднат! Кой? – отговорът на този въпрос е в новия елемент от регламента на "Гласът на България”. Тази година всеки един от треньорите ще има възможността да "открадне” участник от друг отбор, който отпада от вокалните двубои. Преслава, Данчо Караджов, Вики и Миро имат право на 2 "кражби", а ако в края на този етап отборът им е с повече от 8 участници, ще трябва да сформират допълнителен нокаут кръг, на който да се разделят с още двама претенденти да станат "Гласът на България”.

Кой кого ще "открадне" и настъпва ли времето за истинските стратегии на треньорите в "Гласът на България" – зрителите ще видят в понеделник, 18-ти март, от 20:30 часа по bTV.