Започват концертите на живо в "Гласът на България" – от 8 април, 20:00 часa по bTV

От понеделник - 8 април, започват концертите на живо в най-обичаното музикално шоу - "Гласът на България". Те ще се излъчват пряко всеки понеделник от 20:00 часа в двучасови епизоди. Кои таланти ще продължават напред в шоуто ще става ясно в специален епизод всеки вторник от 21:00 часа.

Работата по изграждането на сцената за предстоящите концерти е в разгара си. Продуцентите от bTV Studios и творческият продуцент "Седем осми” обещават несравнимо светлинно шоу, което ще изненада зрителите, а финалистите в "Гласът на България” ще имат невероятния шанс да пеят на музикална сцена от световна класа и стил.

Вики Терзийска, Преслава, Данчо Караджов и Миро вече поставиха своите конкретни вокални задачи пред участниците. В края на седмицата екипът на "Гласът на България” очаква всички талантливи претенденти, които преминаха през кастингите "на тъмно” и успяха да се преборят във вокалните двубои, да се съберат в София и да покажат как са се подготвили за предстоящия първи голям концерт на живо в понеделник. А дотогава ги очакват много репетиции с треньорите и вокалните педагози на шоуто, както и специални стайлинг консултации от стилистите на формата.

Какви изненади да очакват зрителите от първия концерт на живо и как преминава подготовката на участниците, феновете на "Гласът на България” ще разберат съвсем скоро.

Вижте какво сподели Миро за предстоящите концерти в предаването "Тази сутрин">>>

Целите епизоди на шоуто, както и отделните изпълнения на участниците, можете да гледате тук>>>

Следете новините на сайта, за да не изпуснете дневните ни предизвикателства от играта, в която почелите двойни покани за концерта на живо на 8 април!