Започва новият сезон на „Гласът на България“ - тази неделя от 20:00  ч. по bTV

Деветият сезон на “Гласът на България“ стартира в неделя, 4 септември, точно в 20:00 часа по bTV. Изненадващи гласове, вълнуващи съдби, неочаквани обрати и нарушени правила ще развълнуват зрителите на обичаното музикално шоу още в първия му епизод. Силно и емоционално начало на сезона ще дадат изпълненията на всеки от четиримата звездни треньори в шоуто – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. Изборът на Мастър Лечев да изсвири точно „На път“ на ФСБ съвсем не е случаен. С него той ще пожелае символично „на добър час“ на новия сезон на единственото по рода си музикално телевизионно шоу у нас. С много настроение и искрено вълнение всеки от останалите треньори ще представи един от своите най-големи хитове. Минути преди новите гласове да завладеят сцената на „Гласът на България“ тя ще бъде огласена от внушителната „Усеща се сила“ на Любо Киров, супер популярната и наелектризиращата “Thunder” на DARA и мега хитът на Галена – “Сърце“.

След тези изключителни първи минути на сезона, треньорите ще заемат своите места с гръб към сцената, за да се впуснат в търсенето на новия „глас на България“. Приключението тази есен обещава да е повече от интересно - за всички в залата и пред екраните, и разбира се за участниците. Много изненади и неочаквани обрати, страхотни гласове, различни цветни тембри, вълнуващи съдби и емоции, ще владеят новия сезон на шоуто.

Още в неделя, за първи път в историята на „Гласът на България“, зрителите ще станат свидетели на безпрецедентно нарушаване на правилата на предаването. Какво ще предизвика този неочакван ход от  страна на най-опитния сред треньорите – Иван Лечев, ще стане ясно съвсем скоро. Сериозна подкрепа от семейството си в залата ще получи Галена, която ще сбъдне мечтата на малкия си син да седне поне за малко на треньорския стол. Изключителен участник, влюбен в DARA, ще се яви на сцената на „Гласът на България“ и ще излее емоциите си с песен, без да откъсва очи от нея. Силно начало за сезона очаква и Любо Киров, който ще е особено доволен от качеството на първите попълнения в своя отбор.

Как ще започне състезанието за голямата награда от 50 000 лв. и титлата “Гласът на България” – гледайте в неделя, 4 септември от 20:00 часа по bTV. Новите епизоди на „Гласът зад кадър“ с Прея и всички новини за шоуто следете на www.glasat.btv.bg в youtube канала на предаването и в социалните му мрежи.