Задава се осминафиналът в "Гласът на България"

Неусетно дойде осминафиналът в „Гласът на България”! На 6 май, от 20:00 часа по bTV ще се проведе осминафиналът във втория сезон на шоуто. Концертът ще събере на една сцена участниците от всеки отбор, класирали се до този важен етап в състезанието.

Публиката в залата ще посрещне 16 таланта - по 4 от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро. Те ще трябва да преборят глас, за да се приближат със стъпка по-близо до титлата „Гласът на България” и до специалната награда, която тази година е осигурена от bTV - обучение в най-престижната музикална образователна институция - Музикалният колеж „Бъркли” в Бостън. (вижте подробности за наградата>>>)

Навръх Гергьовден зрителите отново ще определят съдбата на талантливите певци, като ще имат възможността да спасят по 2-ма участника от отбор – тези, които имат най-висок зрителски вот. Останалите двама ще се борят за своето място в шоуто на вокални елиминации, а треньорът ще бъде този, който ще определи с кого от двамата ще продължи да работи в “Гласът на България”?

С какво ще ни изненадат талантите на празничния 6 май и ще ги вдъхнови ли още повече осминафиналът в „Гласът на България” ще стане ясно на Гергьовден, от 20:00 по bTV.