Забий на vStage и спечели билети за първия концерт на живо!!!

Снимка: Архив Гласът на България

Броени дни остават до старта на големите концерти на живо в "Гласът на България"! Шоуто преминава в своя трети – финален, етап на голямата сцена на 2 ноември от 20ч. и това означава едно – време е за играта, в която можете да си спечелите място в публиката и да изживеете мегаемоцията „Гласът на България” на живо с любимите си изпълнители, треньори и водещи!

Всяка седмица трима от вас ще печелят по 2 билета за съответния концерт на живо! Цялото това удоволствие ще ви струва... 1 песен и милион споделяния! Шегуваме се :)

Ето и правилата:
1. Запиши свое изпълнение на vStage

Необходимо е да имаш Google акаунт и компютър с камера. Акаунтът е необходим, за да може да се "подпише" видеото, което ще запишеш от свое име. В софтуера натискаш „Запис от уеб камера” и сцената е твоя! Когато си готов със записа, натисни „Качване”, за да качиш видеото в Youtube и можеш да започнеш споделянето с приятелите си.

Към vStage>>>

2. Сподели го с приятели

Споделяй навсякъде! Всяка седмица ще награждаваме трите видеа „Номер 1”, които успеят да оглавят следните класации:
-    Най-гледано видео
-    Най-споделяно видео
-    Най-коментирано видео

Надпреварата за билети за концертите в неделя ще започва в понеделника на дадената седмица - от часа на публикуване на седмичното условие, и ще продължава до 23:59ч. в четвъртък на същата седмица. Победителите ще бъдат обявявани в петък – 2 дни преди концерта на живо!

3. Победителите - от всички регистрирани видеа системата автоматично определя победител в съответната категория. Победителите ще бъдат информирани за наградите си със съобщения в YouTube профилите си!!!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за концерта!

И така, да започваме! От 17:00ч. днес – 28 октомври, до 23:59ч. на 30 октомври се състезавате за билети за първия концерт на живо на 2 ноември! Създателите на Най-гледаното, Най-споделяното и Най-коментираното видео за този период ще спечелят двойна покана за концерта на 2 ноември! Ако едно видео оглави всички класации, получава награда само за една, а наградите в останалите категории се присъждат на създателите на видеото, което е на второ място в дадената класация!

ВАЖНО! Ако нямате навършени 18 години, можете да присъствате на концертите на живо САМО с придружител. Ако придружителят не е родител, лицето трябва да представи попълнена от родител декларация за придружаване на непълнолетен, която ще можете да вземете от нас, когато си взимате поканите!!!

Към vStage>>>