Яна Маринова застава до Мартен Роберто на сцената на концертите на живо

Мартен и Яна гостуваха в предаването "Тази сутрин"

От днес най-позитивният музикален формат - "Гласът на България", може да се похвали с втори водещ в лицето на атрактивната и обичана българска актриса Яна Маринова.

Вече няколко пъти треньорите в шоуто, описват участниците, които продължават напред като "бойци”. С появата на Яна Маринова към музикалната сцена на "Гласът на България” ще се присъедини още един "истински боец”, както близките и приятелите на Яна често я наричат.

"Аз съм подчинена на музиката. На онази, която докосва сърцето и го кара да закипи. Щастлива съм, че ще имам възможността да общувам и да улавям първите и най-истински емоции на участниците в шоуто, защото се възхищавам на всички изпълнители, чиито песни могат да те накарат да мечтаеш или пък да те хванат за гърлото и да те оставят без дъх” – споделя Яна за новото предизвикателство, което й предстои.

Концертите на живо в "Гласът на България” ще започнат след края на вокалните двубои, а кои от участниците ще оцелеят в битките тази вечер, зрителите могат да видят в "Гласът на България” от 20:30 по bTV.