Вторият концерт на живо наближава! Стани част от публиката

Днес – 11 април, още един от потребителите на сайта на "Гласът на България" ще спечели двойна покана за втория концерт на живо на 15 април.

Вчера – 10 април, трябваше да търсите коментар във видеата с изпълнителите от отбора на Преслава. Най-бърз с откриването на видеото от условието на играта бе bobo_nz. Потребителят вече е информиран как може да си получи поканата!

Преди да ви запознаем с условието за днес, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта ще печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (втора) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за втория концерт на живо, който предстои на 15 април!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от вчера – 10 април, ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в четвъртия ден от втората седмица на играта - 11 април:

В коментарите под един от материалите в секцията V-Reporter сме скрили информация за втория концерт на живо. Открийте материала и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 2 ДЕН 4:

Вторият концерт на живо наближава!

Приятен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!