Втората двойна покана за втория концерт на живо те очаква!

Продължава играта, в която печелите двойни покани за концертите на живо в "Гласът на България"!

Вчера – 8 април, ви пратихме на първия "лов на коментари" за тази седмица, в който печелите покани за втория концерт на живо на 15 април. Най-бърз с откриването на галерията от условието на играта бе shamrock. Той/Тя ще получи имейл с информация как ще си получи поканата!

Преди да ви запознаем с условието за днес, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта ще печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (втора) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за втория концерт на живо, който предстои на 15 април!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта във втория от втората седмица на играта - 9 април:

В коментарите под визитката на един от участниците от отбора на Виктория Терзийска (новата ни секция ОТБОРИ) сме скрили информация за епизода довечера от 21ч.. Открийте визитката на участника с коментара и публикувайте линк към нея в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 2 ДЕН 2:

Епизод 18 ще бъде много напрегнат!

Приятен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!