Втора загадка за седмицата: Спечели двойна покана за първия концерт на живо!

Играта, в която печелите покани за първия концерт на живо, продължава! Вчера – в първия "лов на коментари”, първи с верен линк при нас се яви потребителят CSKA1948F. Той/Тя ще получи имейл с информация как ще си получи поканата!

Всички останали, хващайте мишките и се гответе за второто предизвикателство! Но преди това да си припомним правилата:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта ще печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (първа) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за първия концерт на живо, който ни предстои съвсем скоро!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта във втория ден от първата седмица на играта:

В коментарите на една от галериите от кастингите "на тъмно” сме скрили информация за Виктория Терзийска! Първият, който открие галерията и сподели линк към нея в коментарите под този текст, печели двойна покана за първия концерт на живо!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 1 ДЕН 2:

Виктория Терзийска е с кестенява коса!

Приятен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!