„Всичко е имало смисъл“: Любо Киров издава книга на юбилейния си 50-и рожден ден

Любо Киров издава биографична книга на юбилейния си 50-и рожден ден, който е на 26 октомври. Във „Всичко е имало смисъл“ един от най-успешните български изпълнители разказва искрено и увлекателно историята си. Специален щрих към нея добавят негови близки и колеги, които се включват със спомени и отношение, за да представят в пълнота твореца и най-вече човека Любо Киров.

Той безспорно е един от най-познатите артисти, но книгата изненадва дори най-големите му фенове с лични истории и преживявания. „Всичко е имало смисъл“ е дълбока и многопластова книга, в която Любо Киров споделя как е осмислил пътя си дотук и на какво се уповава. Книга, която ще накара читателя да се усмихне, да съпреживее и да намери нещо за себе си в своите търсения за смисъла на живота и в своите истини.

Тази книга събира всичко, което съм през моя 50-годишен период. Ние, артистите, трудно даваме оценка за себе си. Нашата оценка са хората, които виждаме пред себе си. И когато хората ги има, когато те са с теб в това, което правиш… Значи всичко е имало смисъл, каквото е и заглавието на книгата“, споделя Любо Киров.

Книгата е в партньорство с издателство „КАС Пъблишинг - Catch A Story“. Изданието е от поредицата SELFMADE и отново свързва традиционното четене на хартия със съвременните навици за сърфиране в дигитална среда. Чрез QR кодове, които водят към мобилно приложение, богато илюстрираната книга дава достъп и до стотици снимки от личния архив на Любо Киров, до негови интервюта, песни, видео клипове и цели концерти.

Паралелно с книгата, стартира и сайт на Любо Киров, разработен с екипа на CloudCart. Там, освен информация за продукцията на изпълнителя и за събитията, в които участва, има и онлайн магазин. Така хора от различни краища на света ще получат възможност за по-добра свързаност с любимия си изпълнител.

Юбилейния си рожден ден Любо Киров ще отпразнува със специално VIP парти за близки и приятели.

След това пък му предстоят два концерта в зала 1 на НДК – на 4 и 5 ноември, които бяха разпродадени седмици по-рано. Така близо 8000 души ще станат част от събитията.

Любо Киров е треньор в настоящия, девети сезон на „Гласът на Българя“ по bTV.