Вокалните двубои започват с два часа и половина забавление на 19 октомври

На 19 октомври в 20:00 часа стартират вокалните двубои между участниците в третия сезон на най-гледаното музикално шоу "Гласът на България". Треньорите вече избраха изпълнителите в своите отбори, но до концертите на живо могат да достигнат по 8 състезатели от отбор. А в този на Миро битката ще е дори още по-ожесточена, защото в него са не 16, а 17 участници, след като изпълнението на Траян Марков принуди треньорите да направят прецедент в шоуто и да допуснат още един "глас". И тъй като борбата ще е безмилостна, неделните епизоди на музикалното шоу от 19 октомври вече ще са с продължителност цели 2 часа и половина.

Първи на сцената ще се качат "ветеранът" Лазар Кисьов, който има зад гърба си, освен участие във втория сезон на "Music Idol", и своя музикална кариера и 19-годишният "новобранец" Дани Чуков. Битката между двамата е толкова силна, че в крайна сметка и двата ще продължат напред. Кой от тях ще предпочете менторът им Орлин и кого ще спасят треньорите и най-вече защо, зрителите ще видят в неделя от 20.00 часа.

На сцената на шоуто в неделя ще се качат още украинката Светлана Чепразова, най-цветният до този момент участник – Михаил Косев, който след много години, посветени на киното в САЩ, днес живее в индианско типи в Родопите, изпълнители с международен опит, солисти на различни хорове и други. По тази причина определения от рода на "динамит", "звяр", "кадифе" ще излизат от устите на треньорите, които няма да се поколебаят да се изправят на крака при някои от изпълненията. Някои от музикалните двубои ще предизвикат коментари като: "Аз съм разцепен на половина" – Орлин, "Ако аз трябваше да избера, щях да се самоубия" – Наско, а при един от двубоите Миро дори се скри, за да не вземе отношение, защото "сърцето му се стегна".

За вокалните двубои

В неделя вечер Наско, Орлин, Миро и Десислава ще разделят отборите си на 8 двойки и една тройка в отбора на Миро, всяка от които ще бъде изправена на ринга на "Гласът на България" във вокален двубой, изпълнявайки една и съща песен. Съдбата на участниците в този кръг ще бъде решавана от треньорите, този път очи в очи. Въпреки това, всеки отпаднал може да бъде върнат в шоуто, ако някой от другите треньори го "открадне" за себе си. Всеки треньор има право да "открадне" само двама участници, а участникът пък ще има право на избор кой да го "открадне", ако го искат поне двама от треньорите. Но до финалите ще стигнат само по 8 души от отбор, което означава, че треньорите ще трябва да проведат допълнителен нокаут кръг.