Виж последния победител в играта за билети за концерта на Сара Брайтман в София

Приключи играта, в която можехте да си спечелите билети за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в София!

В петия (последен) ден на играта – 4 ноември, ви попитахме:

Сара Брайтман стартира кариерата си в танцова трупа на име:
А) Gossip Girl
Б) Hot Chocolate
В) Hot Gossip

Верният отговор е В) Hot Gossip. На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме третия късметлия, който печели 2 билета за концерта на невероятната Сара Брайтман и той е: Liriopi. Честито! На имейла, с който си регистриран в сайта, ще получиш информация за наградата!

Благодарим на всички, които участваха в играта! Продължавайте да подкрепяте любимците си в "Гласът на България"!

Ето и какви бяха правилата на играта:

От сряда - 22 октомври, всеки вторник и петък до 4 ноември, ще публикуваме въпрос, свързан със Сара Брайтман, тук – на сайта на "Гласът на България" (датите на въпросите са 22 октомври, 24 октомври, 28 октомври, 31 октомври, 4 ноември)! Желаещите да се включат в играта ще трябва да публикуват верни отговори на въпросите в коментарите под съответните материали! С всеки един въпрос по един от потребителите на сайта www.glasatnabulgaria.btv.bg ще печели по 2 (два) билета за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в София! Всеки потребител може да печели в играта само веднъж! Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип (с помощта на random.org!). Късметлиите ще бъдат обявявани с публикуването на всяко ново предизвикателство! Последният победител ще стане ясен на 5 ноември!

ВАЖНО! Победителите ще бъдат информирани за наградите си с имейл на електронната поща, с която са регистрирани в сайта! Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с електронна поща, която четете редовно!

!!! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разходи за път и настаняване в София за концерта!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!