Виктория Динкова – VICK стартира годината с нов сингъл и концерт на живо

„Eternal Eyes“ е името на най-новия проект на финалистката от "Гласът на България". Музиката на песента е дело на Георги Георгиев (Остава). Аранжиментът е дело на Красимир Гешев, Денис Попстоев и самата VICK.

„Те бяха двамата човека, които стояха плътно зад мен и всяка една моя идея, във всеки един момент, в който ми хрумваше да добавя бек вокали, странни звуци. Хората, които се допираха до концепцията ми за звук. Мога да кажа с гордост и любов, че Денис и Краси са двама наистина прекрасни композитори, които могат да създават нови светове чрез възприятията си. Работата с тях беше най-живият и забавен процес, те живееха през това, което чувствах и успяха да усетят всяка една емоция чрез вибрациите на звука“ – споделя VICK относно процеса на работа.  

За изпълнителката тази песен е много специална, защото това е първата й крачка в самостоятелното продуциране на проектите си. С това парче тя иска да бъде максимално истинска към почитателите си и написва текста на песента, изливайки вътрешните си емоции. „Идеята се роди от лична история свързана с моето собствено усещане за емоционален контакт и връзка. Моето собствено определение за това какво представлява връзката на един човек със себе си и как изглеждаме в очите на човека до нас“ – споделя тя.

За видеото към песента VICK избира да работи с Jeason Brad Lewis, защото според нея той е изключително креативен и нестандартен режисьор.  Снимките протичат на температура -5 градуса в киноцентър УФО, Долна Малина. „Смятам, че заедно с VICK постигнахме много добър резултат и тя даде всичко от себе си, за да получим най-доброто в снимачния ден. Отвън бе -5 градуса, a срещу нея имаше и включен вентилатор. Целият екип бяхме покрити с одеяла, а след всяка сцена завивахме и нея, защото часовете на този студ започваха да си казват думата. Въпреки това мисля, че успяхме да пресъздадем това, което е Eternal Eyes – онези очи, които казват всичко“ – споделя ексцентричният режисьор.

„За мен Eternal Eyes символизира, магията в контакта между хората, всичко свръхсетивно, което ежедневно отричаме от себе си, потънали в тежестта на земното притегляне. С песента целя да покажа, че всеки един от нас е уникален, че няма нужда повече да крием различията си„ – обобщава Vick.

Премиерата на живо на новата песен на Vick ще бъде на 25-ти февруари от 20:00 часа на сцената на бар „Петък“. С нея сцената ще споделят Красимир Гешев, Денис Попстоев, Явор Милчев и Стефан Цеков.