Виктория Динкова с ново видео след „Гласът на България“

Виктория Динкова, финалист и основен претендент за първото място в последния сезон на „Гласът на България“, представи предпремиерно по bTV видеото към новия си сингъл “Not  Alone”.

Oфициално парчето ще бъде представено в столичния бар „Петък“ на 3 юли  от 20:00 ч. Музиката на “Not Alone” е дело на Георги Георгиев от група „Остава“, а текстът е написан от 23-годишната изпълнителка. Парчето комбинира динамични електронни звуци с алтернативното и хипнотизиращо звучене на гласа на Вики, станало вече емблематично за младата певица. VICK, както е сценичното й име, сподели, че идеята за песента е вдъхновен от момент в живота й, когато е била фокусирана в негативните неща, и изведнъж е осъзнала, че не е сама и е възможно да живееш без да се изолираш от света.

Видеото към парчето е дело е на режисьора Рая Радичкова, която успява чрез персонажи с автентични лични истории да отрази духа на песента и да й придаде социално звучене. Вики споделя, че, благодарение на участието си в „Гласът на България“, е успяла да натрупа не само сериозен певчески опит, но е придобила и по-голяма увереност в себе си. След края на шоуто кариерата ѝ се развива шеметно и младата изпълнителка вече работи по първия си самостоятелен албум. Тя признава, че покрай репетициите, заснемането на видеото, участията й в клубове и музикални фестивали,  не й остава много време за сън и почивка, и се надява наред с музикалните си ангажименти през лятото да й останат няколко дни за плаж.

Гледайте видеото и цялото иинтервю на Виктория ТУК:

Всеки, който вярва, че притежава таланта да повтори успехите на Вики в „Гласът на България“, може да се запише за участие за новия шести сезон на glasat.btv.bg