Вики Терзийска и Мартен дават старт на първия концерт на живо в "Гласът на България" - 2 ноември от 20:00 по bTV

На 2 ноември, неделя, от 20:00 bTV ще излъчи първия голям концерт на живо в "Гласът на България". В продължение на два часа зрителите и публиката в залата ще се насладят на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от кандидатите за желаната титла, по четирима от отборите на Десислава, Орлин Горанов, Наско и Миро.

Както вече стана традиция, първи на сцената ще се качи представител от отбора на Орлин Горанов, а най-трудната задача – да вдигне високо летвата на очакванията и изпълненията – се пада на Иван Ченов, който е решил да взриви публиката с изпълнение на хита на Queen – “Don’t Stop Me Now”. На сцената на музикално шоу №1 в неделя вечер ще се качат още бесарабската българка Светлана Чепразова, която показа, че „Гласът на България” се чува извън границите на страната ни, а Венеция Нецова ще полети със "Skyfall".

И докато едни летят в небето Невена Цонева ще изпита силата на любовта, поднесена с песента на Селин Дион - “The Power of Love”, а Мила Желева ще разкрие тайната на „Малките неща”. Яна Каменова от отбора на Наско е подготвила за зрителите едно парче на колоритната Пинк, а Оги Георгиев ще разтърси феновете на шоуто с една от най-великите балади на Metallica. И това са само малка част от участниците утре вечер. Какви изпълнения са подготвили Ивета Костова, Асен Михайлов, Светослав Владимиров, Соня Иванова, Стефани Илиева, Диляна Йорданова, Бисерка Младенова, Петър Рангелов и Анна Пешева, зрителите на bTV ще видят на 2 ноември, от 20.00 часа по bTV.  

За концертите на живо  

В последния етап на шоуто - „концертите на живо” - зрителите са тези, които ще определят кой продължава напред. Те ще могат да гласуват и подкрепят своите любимци, освен чрез SMS, и чрез сайта на предаването - glasatnabulgaria.btv.bg. Резултатите ще се формират от сбора на SMS-ите и онлайн гласовете. И тази година, по време на концертите участниците ще трябва да се стараят да впечатлят не само публиката, която ще изпрати един от тях напред, но и треньорите си, защото именно менторът, ще бъде този, който ще има възможност да спаси един от участниците. Всяка седмица отпада по един участник от отбор, а кой ще бъде той, зрителите ще научават в петък вечер от 21.30 часа. Какво е настроението зад сцената, и този сезон феновете могат да проследят чрез V Reporter на официалната страница на шоуто.