Вениамин и Хрис от "Гласът на България" заснеха първия си видеоклип в подкрепа на Студентския дом

Вениамин Димитров и Христиан Ненов от „Гласът на България“ заснеха първия си видеоклип на опожарените сцени в Националния студентски дом. Финалистите от отбора на Михаела Филева записаха кавър на известното парче на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър "I Don't Care" в историческата сграда в сърцето на София в подкрепа на възобновяването на творческата дейност в Студентския дом.

Вениамин и Хрис са част от 12-те финалисти, които спечелиха доверието на своите треньори по време на „Нокаутите“ и си извоюваха място на живите концерти в най-гледаното музикално шоу в България. Вениамин трогна зрителите не само с трагичната си съдба и желанието да промени живота си с участието си в „Гласът на България“, но и с емоционалните си изпълнения на сцената. Христиан е момчето, което се завърна от Северна Ирландия, за да последва мечтата си да се занимава с музика, да покаже таланта си и да почерпи ноухау от едни от най-добрите музиканти у нас в шоуто.

bTV Media Group ще дари приходите си от есемес гласуването по време на живите концерти на „Гласът на България“ сезон 2019 в подкрепа на „Националния студентски дом”. Историята на дома разказа водещият и репортер Денислав Борисов в своята поредица, излъчена в bTV Новините и bTV Репортерите. В рамките на инициативата в полза на една от най-знаковите сгради за младите хора в България са заснети и специални видеоклипове със съдействието на радио N-JOY. Усилията за възобновяването на творческата дейност в дома са час от мисията на bTV Media Group да подкрепя социално отговорни проекти, свързани с талантливи млади хора, както и със съхраняването на културното ни наследство.

Сградата с голямо културно значение се превърна в трибуна за изпълненията на 12-те финалисти в сезон 2019 на „Гласът на България“, които изпяха хитове на своите треньори в атмосферата на историческата сграда в сърцето на София.