Участниците пеят в дуети с български звезди на полуфинала в шоуто!

Броени часове ни делят от полуфинала в "Гласът на България"! Утре – 20 май, от 20:00 часа по bTV осем претенденти за титлата и специалната награда на bTV – обучение в престижния музикален колеж Бъркли в Бостън, ще излязат на сцената на шоуто, но този път, няма да пеят сами. Всеки един от участниците ще пее в дует с доказани и популярни български изпълнители.

Вася Попова и Ивайло Донков от отбора на Миро, Нина Илиева и Васил Чергов от отбора на Вики Терзийска, Сашка Александрова и Тодор Георгиев от отбора на Преслава и Красимира Иванова и Христо Младенов от отбора на Данчо Караджов – това са полуфиналистите във втория сезон на "Гласът на България" по bTV. В понеделник, те ще пеят в дует с известни български изпълнители и групи, сред които: световноизвестният български оперен певец Калуди Калудов, миналогодишният треньор във формата Кирил Маричков, Хорът на Софийските момчета, БТР, D2, Бобо и Печенката, Дивна и Криско, ДесиСлава.

Изненада за феновете и участниците ще поднесе и треньорът в шоуто Вики Терзийска, която заедно с останалите членове на група Мастило, ще представи новата им песен – "Спираш ми дъха". Текстът е на Вики, а музиката и аранжиментът са на Десислав Данчев – Десо.

За да бъдат определени четиримата финалисти в "Гласът на България" в понеделник решаващ ще бъде отново вотът на зрителите, които могат да гласуват чрез sms или в сайта на шоуто. На полуфинала обаче мнението и оценката на треньорите отново ще бъдат важни, защото крайният резултат ще e комбинация между вота на зрителите и мнението на треньора. И зрителите, и треньорът ще имат по 100 точки, които да разпределят между двамата участници, състезаващи се на полуфинала от всеки отбор.

Какво ще изпълнят на сцената на "Гласът на България" 8 от най-талантливите млади изпълнители на България и кои от тях ще успеят да издържат докрай и да се представят блестящо, за да се класират за финала на шоуто? – всичко това ще стане ясно в понеделник, 20 май, от 20:00 по bTV.