Цели 16 от вас печелят в играта днес!

Галина на голямата сцена по време на елиминациите във вторник - 16 април

И днес един от вас ще спечели двойна покана за третия концерт на живо!

Вчера – 18 април, четвъртата двойна покана за концерта на 22 април отиде при magut. Той/Тя вече ще получи имейл с информация как ще си получи поканата.

Преди да ви запознаем с условието за днес, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (трета) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за третия концерт на живо, който предстои на 22 април!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

ВНИМАНИЕ!!! Само днес раздаваме цели 15 двойни пропуска за фен зоната на концерта (пред сцената, правостоящи). Най-бързият печели двойна покана, а следващите 15 печелят пропуск за фен зоната.

Ето и условието на играта в петия ден от третата седмица на играта - 19 април:

В коментарите под една от визитките на участниците в отбора на Данчо Караджов сме скрили информация за пропуските за фен зоната, които раздаваме в играта днес. Открийте визитката и публикувайте линк към нея в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 3 ДЕН 5:

Пропуските за фен зоната са 15!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!