Триумф на Михаела Филева и Камелия в "Гласът на България" тази неделя по bTV

Борбата за спечелване на талантливи гласове в най-гледаното музикално риалити продължава в неделя вечер от 20.00 часа, когато Михаела Филева и Камелия ще покажат силата на женската коалиция. Тактиката им за взаимна подкрепа при привличането на най-гласовитите участници ще даде резултати, а Графа и Иван Лечев ще се изправят един срещу друг в битка за два неподражаеми гласа.

Сред многото надарени претенденти за титлата „Глас на България“ категорично ще се отличи една певица, която след дълги години опит като беквокалистка ще покаже своя талант самостоятелно на сцената на шоуто. Участник от Еквадор ще трогне публиката с история за любовта, която среща в Ню Йорк и го води в България, където работи в детска градина, докато се опитва да се реализира като музикант. Най-забавната народна певица ще се бори да обърне поне един стол с първо самостоятелно изпълнение на голяма сцена, за което залага на една от най-красивите български песни - „Притури се планината“.

Участие в „Гласът на България“ ще раздели две млади момчета от Бургас, които ще изберат да се явят в кастингите на тъмно поотделно, а не като група. Интересен изпълнител от Скопие ще покаже любовта си към госпел, джаз и фънк музиката, която усеща още като дете в църквата, където баща му е пастор. Млада математичка ще припомни на Михаела Филева ученическите й години, когато самата тя е била посветена на математиката, а финалното изпълнение в епизода ще изправи на крака жури и публика, запленени от изключителната грация и талант на красива участничка от София.

Най-интересното от случващото се в бекстейджа на шоуто, първите емоции на участниците след изпълненията им на голямата сцена и забавни предизвикателства към талантите и техните треньори следете в рубриката на Александра Петканова „Гласът зад кадър“, в сайта http://glasat.btv.bg и във Facebook страницата на предаването.