Трима от феновете на "Гласът на България" печелят двойни покани за живите концерти

Стотици фенове се включиха в надпреварата за двойни покани за живите концерти на „Гласът на България“ през май и юни. Най-големите почитатели показаха колко добре познават треньорите на най-гледаното предаване в българския ефир в специалната тест-игра в чат бота на шоуто във Viber.

Победителите* с най-много верни отговори станаха ясни днес, 9 април:

Милена Гетова

Любомир Ангелов

Димитър Дечев

Феновете на шоуто могат да продължат да следят още интересна информация за любимите си лица от „Гласът на България“ в чат бота на формата във Viber в новата секция „Отбори“. Всички почитатели ще получат бърз достъп до актуалните новини за любимия си отбор в сайта glasat.btv.bg и профилите на шоуто в социалните мрежи.

Тази година „Гласът на България“ пусна нови анимирани и музикални Viber стикери, вдъхновени от звездния треньорски състав – Иван Лечев, Михаела Филева, Камелия и Графа, водещите Pavell & Venci Venc’ и Елина Марковска, рубриката „Пей сърце“ по радио N-JOY, както и най-знаковите елементи в шоуто – блок бутона и горещия стол. Най-гледаното шоу в българския ефир е и единственото музикално предаване с анимирани стикери и своя общност , а интересът на феновете тази година към звездните стикери е с 60% по-висок от предходната.

Следете "Гласът на България" и във Viber и блеснете звездно с новите мега яки стикери!

 *Екипът на „Гласът на България“ ще се свърже с всеки един от победителите на посочените от тях контакти при регистрацията за участие в играта за доуточняване на детайлите.