Третата двойна покана за концерта на 8 април те очаква

Продължава играта, в която печелите двойни покани за концерта на живо в понеделник – 8 април! Вчера – във втория "лов на коментари”, първи с верен беше потребителят PuhPat. Той/Тя вече си получи имейла с информация как ще си получи поканата!

Продължаваме да раздаваме покани за първия концерт на живо! Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта ще печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (първа) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за първия концерт на живо, който ни предстои съвсем скоро!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в третия ден от първата седмица на играта - 3 април:

В коментарите в един от материалите в рубриката V-Reporter сме скрили информация за един от вокалните двубои в отбора на Йордан Караджов. Открийте материала с коментара и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 1 ДЕН 3:

Гошо и Пешо от отбора на Данчо Караджов мериха сили на ринга с песен на Лайза Минели!

Приятен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!