Третата двойна покана за финала очаква своя притежател

Вторият победител в последната седмица на играта, който ще гледа финала на "Гласът на България" на живо, е Теdi! Той/Тя вече трябва да е получил/а имейл с информация за наградата!

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (осма) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за седмия концерт на живо (ФИНАЛ), който предстои на 27 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието в третия ден от последната (осма) седмица на играта - 22 май:

В коментарите под едно от видеата с обявяването на финалистите от епизода, който гледахме на 21 май, сме скрили информация за финалистите в "Гласът на България". Открийте видеото и споделете линк към него в коментарите под този текст!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 8 ДЕН 3:

Четирима изпълнители се класираха за финала на шоуто!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!