Треньори и зрители избират финалистите в "Гласът на България" по bTV

Остават броени дни до финала в третия сезон на "Гласът на България". Преди това обаче още четирима участници ще трябва да напуснат най-гледаното музикално шоу в ефира. Кои са те ще стане ясно утре вечер - 19 декември, от 21:30 часа в специалното издание на "Гласът на България", когато водещите ще отворят пликовете с вота на менторите и ще оповестят резултатите от зрителския вот. Двата вота – на треньорите и зрителите, имат еднаква тежест, а менторите нямат право да дават равен резултат на двамата участници в своите отбори.

Преди обаче зрителите да научат кои от участниците ще продължат напред гост на сцената на шоуто ще бъде финалистът от втория сезон на "Гласът на България" – Красимира Иванова. Тя ще представи своята нова песен, която носи името "Сила".

Първи съдбата си ще научат полуфиналистите от отбора на Десислава – Кристина Иванова и Ивета Костова, които на 14 декември, пяха на една сцена с Данчо Караджов и Криско, а заедно със своя ментор изпълниха по уникален начин и "Simply The Best" на Тина Търнър.

Втори на сцената ще се качат Невена Цонева и Зоя Мутишева, които разтърсиха сцената по време на концерта в неделя съответно с изпълненията си на "Ибиш ага" (с Ева квартет) и "Единствени" (с Борис Солтарийски).

Каква ще бъде съдбата на единствения мъж, оцелял до този етап в шоуто, ще стане ясно, когато на сцената се качат и участниците от отбора на Орлин Горанов - Анна Пешева и Петър Рангелов. Анна показва своя "Устрем", заедно с Маргарита Хранова, а Петър остави "Завинаги" сърцето си в "Гласът на България" заедно с Анелия.

Последни ще научат своята съдба Стефани Илиева и Ати Молова от отбора на Наско. Дали изпълнението на Ати заедно със състудентката й Галена е докоснало повече зрителите, от динамиката на "Вярвам в теб" на Стефани и Deep Zone Project, зрителите на bTV ще разберат този петък от 21:30 часа.