Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци - специални гости на "Гласът на България"

Легендарните италиански изпълнители Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци ще бъдат специални гости на втория голям концерт в "Гласът на България" – утре, 15 април, от 20:00 часа по bTV.

Музикантите излизат за първи път заедно на българска сцена и са подготвили специална изненада за зрителите на шоуто, която ще изпълнят заедно с невероятните музиканти от "Ку-Ку бенд”. Само ден преди концерта си в зала 1 на НДК на 16 април, звездите на италианската поп музика ще се запознаят и ще подкрепят участниците в музикалното състезание, които вече два месеца се борят за титлата "Гласът на България”.

Утре вечер таланта си в шоуто на живо ще трябва да докажат останалите 16 изпълнители от отборите на Вики Терзийска, Данчо Караджов, Преслава и Миро. Зрителите пред екраните и в залата ще видят истинска битка на силни индивидуалности и различни музикални стилове. Кандидатите трябва да се представят така, че да спечелят не само публиката, но и треньорите си, защото във вторник от 21:00 часа ще стане ясно кои от тях са подкрепени най-много от феновете и кой ще бъде спасен от треньора си.

Какъв урок ще дадат Тото Кутуньо, Ал Бано и Умберто Тоци на младите изпълнители за това как да бъдат успешни и обичани от публиката дълги години и дали появата им на сцената на "Гласът на България" ще мотивира още повече състезателите във втория голям концерт на живо – зрителите ще видят утре, 15 април, от 20:00 часа по bTV.