Топ лицата на bTV и любими треньори в „Гласът на България“ през годините със специално участие в премиерния епизод на шоуто – утре вечер от 20 ч.

Едни от най-обичаните лица в ефира на bTV – новинарската двойка Юксел Кадриев и Виктория Петрова, водещият на „120 минути“ - Светослав Иванов, очарователната Натали Трифонова и водещите на „Преди обед“ - Деси Стоянова и Петър Дочев, ще блеснат в първия празничен епизод на „Гласът на България“ - утре вечер, точно в 20:00 ч. С много настроение и със страхотни пожелания в премиерното издание специално ще се включат още - Любо Киров, Графа, Михаел Филева, Поли Генова и още любими треньори в шоуто през годините за силно начало на новия сезон!

Звездните треньори - Мария Илиева, DARA, Миро и Мастър Лечев отдавна са готови и нямат търпение за старта и още с първото изпълнение на сцената ще влязат в епична битка за най-добрия „глас на България“. В неделя вечер, четиримата ще имат нелеката задача да избират гласове за отборите си измежду изключителни, разнообразни и силни участници, с нечувани гласове и забележителни житейски истории. В действие, с гръм и трясък ще влезе и новото правило на СУПЕР БЛОК БУТОНА, а изненадите, усмивките, забавните и неочаквани ситуации в залата - буквално ще валят.

Утре вечер от сцената на любимото музикално шоу ще се лее българският глас на Ариел от „Малката русалка“ и на Изабела от „Енканто“ – любими героини от анимациите на Дисни на милиони зрители по света. Всички в залата ще се насладят още на най-добрия певец на латино у нас, на изключителен госпъл изпълнител, който идва в шоуто от малко българско селце и на невероятния глас на момиче, чиято майка пази пъпната й връв цели 16 години, за да я хвърли точно на сцената на „Гласът на България“.

Невероятната историята на български рокаджия, който е бил бездомник в САЩ, но успява да преодолее изпитанията и да преобърне живота си, определено ще развълнува зрителите пред екраните, а своеобразно и ударно завръщане на музикалната сцена ще направи и позабравената родна R&B звезда Лейди Б, с емоционален и много личен разказ за живота си. Изненада за всички ще бъде и появата на първия участник в историята на „Гласът на България“, който ще се завърне на сцената в десетия му сезон - с нова надежда, с чудна професия и сериозен опит зад гърба си.

Не пропускайте старта на новия сезон на „Гласът на България“ утре вечер от 20 ч. по bTV.

Ексклузивни и забавни срещи с треньорите и участниците очакват всички фенове в епизодите на „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg,  както и в каналите на предаването в социалните мрежи.