Тодор Георгиев представя нова песен и видео

Финалистът в "Гласът на България" Тодор Георгиев представя нов сингъл и видео. Парчето се казва "Не вярвам" и ще бъде представено с концерт в столичния клуб Студио 5 на 29 март.

Специален гост на промоцията ще бъде актрисата и модел Диляна Попова, която е главна героиня във видеото на "Не вярвам", дело на оператора и режисьор Радостин Събев – Шошо. Красавицата с радост се съгласи да участва, след като двамата с Тодор станаха близки приятели от риалити формата "Африка: Звездите сигурно са полудели". В съботната вечер посетителите в "Студио 5" ще видят клипа, разказващ историята на една почти загубена любов. В нея съкровени моменти от миналото се преплитат с динамичните обрати на настоящето.

"Част от кадрите са заснети на летище София. Има доста екшън и драматизъм, определено съм доволен от свършената работа, която с Диляна бе преди всичко удоволствие. Ако сте любопитни да видите резултата – елате в събота да споделите емоцията с нас", призова феновете си Тодор.

На сцената младият певец ще бъде подкрепен от дългогодишните си приятели – музикантите от група "Торнадо" Александър Васев (пиано) и Ненчо Стефанов (барабани), както и Светослав Димитров (китара) и Даниел Удоджи (бас).

"С момчетата сме подготвили кавъри на Maroon 5, Imagine Dragons, Coldplay, Lenny Kravitz, както и парчета на доста български банди. Най-горд съм обаче с авторските ми песни, които ще прозвучат за първи път именно в Студио 5“, разкрива Тодор.

От сцената Тодор, който е лице на кампанията "Да изчистим България", ще призове присъстващите да се отнасят отговорно към природата и околната среда – кауза, която той ревностно поддържа.

С всеки закупен билет за събитието феновете на Тодор Георгиев ще получават картичка с автограф и ще могат да се включат в томбола със специални изненади.

Входът за събитието е 10 лева.