Тодор Гаджалов, Тодор Георгиев, Емилия Валенти и Красимира Иванова ви канят "На купон преди училище"

Любимците на цяла България от първите два сезона на "Гласът на България" – Тодор Гаджалов, Тодор Георгиев, Емилия Валенти и Красимира Иванова, влизат в ролята на треньори за един ден!

Изпълнителите ще пресъздадат кастингите "на тъмно" от "Гласът на България" в празника на радио N-JOY - "На купон преди училище", на 14 септември на отворената лятна сцена в Борисовата градина в София. Четиримата талантливи певци ще застанат с гръб към желаещите да се изявят деца в публиката и ще се обръщат с лице към най-добрите изпълнители. Най-талантливите ще спечелят покани за концертите на живо от предстоящия сезон на хитовия формат.

Още много игри и изненади очакват посетителите на купона на радио N-JOY на 14 септември.

Близо 2 000 награди ще въвлекат ученици и родители в истинско приключение на открито. Предизвикателствата ще бъдат обвързани с бързина, екипна работа, ловкост, но най-вече – със забавление за всички.

Купонът няма да е истински без танци, затова организаторите от радио N-JOY и Столична община канят всички на открит урок по танци с професионалните треньори от Dance Academy. Публиката ще може да се наслади и на атрактивните изпълнения на The Center.