Танци, смях и небивали откровения на треньорите в седмия епизод на шоуто

В кастингите „на тъмно” изненадите не спират. В предишния епизод екстравагантен участник демонстрира огромно самочувствие, въпреки че приспа треньорите, скрита зад завесата изпълнителка предизвика странни предположения у менторите, а един изпълнител очарова Наско от БТР с песен на ... Наско от БТР.

Седмият епизод на шоуто ще започне от Болград с историята на 21 годишно момиче, което пропътува стотици километри с автобус, за да се яви в „Гласът на България” и да изпее пред треньорите не друго, а „Я кажи ми, облаче ле бяло”. След изпълнението й Миро се впуска в спомени за своите пътувания до Одеса, а Деси разкрива какви емоции я обхващат, когато изпълнява песента пред българи в чужбина.

Изненадите за треньорите не спират до тук. Изпълнението на втората участничка ще провокира напрежение между Деси и Наско. Според нежната част от треньорите, Наско е бил толкова разчувстван, че самата тя се чуди дали е честно да направи опит да привлече момичето в своя отбор. Какво ще реши изпълнилата „Ain’t No Love” по уникален начин софиянка и дали някой ще се досети коя е тя, зрителите ще разберат тази неделя, 12 октомври, от 20.00 часа по bTV.  

Желаещите за изява на сцената на „Гласът на България”, провокираха треньорите и все по-често в зрителите ще започнат да чуват реплики от рода на: „Въобще няма да злорадствам” - Миро, „Ако никой няма да говори, аз да си я взимам или?” – Наско, „Тази мацка е толкова луда, че ако премине битките ще направи Лейди Гага да изглежда като детска вокална група „Веселите зайчета” – Миро, „Ако бях с тениска, щях да я скъсам” – Деси, „Сега се навря между шамарите” – Орлин и „Не трябва да се подлага на съмнение 6-тото чувство на Деси” – Орлин.      

С това изненадите от различно естество не спират. 35 годишна дама от Пловдив поведе „своята битка” боса и облечена в сватбената си рокля, а Мартен изгуби ума и дума, когато разбра, че дамата е знаела преди него и всички зрители кои ще бъдат треньорите. 20 годишна лекоатлетка, носителка на 62 медала също шашна менторите с таланта си, а 53 годишен мъж от Криводол извади глас напомнящ 17-годишно момче. На сцената на най-гледаното музикално шоу ще се качат още участници от предишните сезони, които търсят потвърждение на таланта си, известен дует, който ще се изяви поотделно и участници, които ще дойдат придружени от финалисти от предишния сезон.