Супер емоционално и забавно шоу с песните на Twisted Sisters, Billie Eilish и Лили Иванова - тази неделя в „Гласът на България“ по bTV

Супер забавно, нежно и в същото време взривяващо музикално шоу очаква зрителите на bTV в новия епизод на „Гласът на България“ – тази неделя от 20:00 часа. В разгара на битките, на сцената ще се разрази истинска буря от емоции – от невероятно енергични и откачени изпълнения, до спиращи дъха, наелектризиращи и предизвикващи сълзи. Нови 11 двойки участници ще се изправят един срещу друг във вокален двубой, а кой от отпадащите ще получи втори шанс да продължи напред, с нов отбор и нов треньор, ще стане ясно съвсем скоро. От сцената ще звучат емблематични и завладяващи парчетата на Twisted Sisters, Rag’n Bone Man & P!nk, Miley Cyrus, Adele, Billie Eilish, АХАТ, Лили Иванова и още световни изпълнители, а битките ще се превърнат в невероятно музикално преживяване за всички.

Не спирам да се смея! Песен може и да няма, но шоу със сигурност ще има!“, ще възкликне помощник треньорът Наско от Б.Т.Р. в началото на епизода, който ще стартира абсолютно взривяващо с уникално рок изпълнение. То ще вдигне градуса на настроение и ще го задържи високо през целия епизод. На финала, нежно, ювелирно изпълнение от душа ще накара водещия Иван Тишев да поздрави участниците с насълзени очи.

Изпълнението ви носи дух и душа! Вие показахте висш пилотаж в пеенето и музиката“, ще каже с огромно вълнение след една от битките Любо Киров, а Галена ще добави: „Това е най-интелигентният двубой за сезона - много сте добри! Това е мястото и на двама ви - на сцената!“.

Изпълнението ви беше като по учебник! Вълшебно!“, ще подкрепи и DARA една от двойките от своя отбор, а Иван Лечев ще даде идея на Галена да направи „рок школа“, след шеметно рок изпълнение на участници от нейния отбор.

В миналия епизод, 11 участници се преборихa за своето място в предстоящите нокаути. А тази неделя, във вокален двубой от отбор Галена ще се изправят: Екатерина Савва и Мойра Янкова и Христина Ралева и Виктория Зафирова. От отбор DARA битката ще бъде между: Нора Чернева и Деси Христова, Мартин Акинреми и Николай Тименов, Лидия Ганева и Далия Врана. От отбора на Любо Киров ще се състезават: Джейми Рашед и Христо Данаилов, Елена Кокорска и Констатин Томов, Хриси Пачалова и Йоан Пиперов. А от отбора на Мастъра за място в предстоящите нокаути ще се борят: Ивайло Ранов – Шеки и Боян Шахов, Алексей Козарев и Спас Лефтеров, Преслава Кръстев и Кристиян Върбановски.

Втората порция вокални битка в „Гласът на България“ ще бъде не просто музикален двубой, а истински взривяващ концерт на световно ниво. Треньорите ще сипят щедро заслужени похвали, а на моменти ще остават без думи и няма да крият сълзите си от силните емоции и възхищение.

Предстои един от най-горещите епизоди в „Гласът на България“ - в неделя от 20:00 ч. по bTV, а за още новини и ексклузивни срещи с участниците и треньорите в бекстейдж посетете: glasat.btv.bg, социалните мрежи и you tube канала на предаването.