СУПЕР БЛОК БУТОН нажежава атмосферата в десетия сезон на ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ от 10 септември по bTV

Ново правило на СУПЕР БЛОК БЛУТОН влиза ударно в десетия сезон на обичаното музикално шоу „Гласът на България“, което стартира на 10 септември, неделя, в 20:00 ч. по bTV. Въвеждането му по време на един от най-забавните и вълнуващи етапи - КАСТИНГИТЕ НА ТЪМНО, ще направи състезанието за най-добрия глас между Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев още по-напрегнато, весело и интересно! Всеки един от треньорите ще може да блокира друг, който вече се е обърнал на даден глас и го усеща като пряка конкуренция и най-сериозна заплаха. С натискането на СУПЕР БЛОК БУТОНА блокираният треньор автоматично ще отпадне от надпреварата за привличане на дадения участник в своя отбор, към когото е заявил интерес и ще бъде обърнат обратно с гръб към сцената. В предишни сезони блок бутонът можеше да се натиска само преди треньорът да е натиснал своя червен бутон по време на изпълнението на даден участник.

С въвеждането на новия СУПЕР БЛОК БУТОН всеки треньор ще има право да блокира конкурентите си до два пъти по време на Кастингите на тъмно, а благодарение на него надпреварата в шоуто ще стане супер интересна, с най-неочаквани обрати, още по-забавна и истински непредвидима. Как реагират треньорите на новия блок бутон, вижте тук.

Освен с ново страхотно правило, в новия сезон треньорите ще бъдат посрещнати и с нови, красиви и удобни червени столове, а с нов дизайн ще бъде и червеният бутон пред тях.

 

Обновеният треньорски състав този сезон ще посрещне нови, уникални участници с нечувани гласове, а техните истории ще впечатляват, вълнуват и вдъхновяват всички пред екраните тази есен – от 10 септември, всяка неделя от 20 ч. по bTV.