Спечели третата двойна покана за четвъртия концерт на живо!

За нетърпеливите: новото условие на играта, в която печелите двойни покани за концертите на живо, е няколко реда по-надолу. Преди тях обаче има няколко параграфа с важна информация, така че ако решите да ги пропуснете сега, добре е да се завърнете към тях по-късно.

Вчера – 23 април, в играта търсихме коментар сред видеата от третия концерт на живо. Първи с верен линк към видеото от условието беше потребителят peti0797. Тя вече получи имейл с информация как ще си получи поканата.

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (четвърта) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за четвъртия концерт на живо, който предстои на 29 април!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в третия ден от четвъртата седмица на играта - 23 април:

В коментарите под една от визитките на един от отпадналите участници (няма да кажем от кой отбор) сме скрили информация за елиминациите, на които станахме свидетели снощи – 23 април. Открийте визитката и публикувайте линк към нея в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 4 ДЕН 3:

След елиминациите след третия концерт на живо отпаднаха четири дами!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!