Спечели двойна покана за втория концерт на живо на 15 април!

Вместо да потропвате нервно с краче, чакайки да стане 20ч., за да гледате първия концерт на живо, предлагаме ви да си спечелите покана за втория концерт (15 април) с малко "лов на коментари”.

Миналата седмица в петък стана ясен и последният (пети) победител в седмичната игра, а именно Moni_00_12. Зад това потребителско име се крие дама, която вече бе информирана как ще си получи поканата.

А сега: стягайте се за поредното предизвикателство! Но преди това, да си припомним правилата:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта ще печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (втора) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за първия концерт на живо, който ни предстои съвсем скоро!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в първия ден от втората седмица на играта - 8 април:

В коментарите под една от галериите от вокалните двубои сме скрили информация за първия концерт на живо. Открийте галерията с коментара и публикувайте линк към нея в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 2 ДЕН 1:

Нямаме търпение концертът да започне!

Приятен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!