Спечели двойна покана за петия концерт на живо

Васил Чергов репетира за четвъртия концерт на живо

Нова седмица – нов късмет... за някои от вас. Продължаваме да раздаваме по една двойна покана за концертите на живо всеки делник.

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (пета) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за петия концерт на живо, който предстои на 6 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в първия ден на петата седмица на играта – 29 април:

В коментарите под едно от видеата с участниците в третия концерт в рубриката V-Reporter сме скрили информация за ексклузивния live streaming на сайта, в който следите какво се случва зад кулисите на големите концерти. Открийте видеото и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 5 ДЕН 1:

Стриймингът на живо в сайта започва в 20ч.!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!