Спечели двойна покана за концерта на 29 април!

Николета Станойкова репетира за третия концерт на живо

Понеделник е, която означава две неща:

1.Тази вечер ни предстои поредният (трети) концерт на живо в "Гласът на България”

2.Днес един от вас ще спечели двойна покана за четвъртия концерт на живо на 29 април

Преди да ви запознаем с новото условие на играта, да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (четвърта) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за четвъртия концерт на живо, който предстои на 29 април!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието на играта в първия ден от четвъртата седмица на играта - 22 април:

В коментарите под един от материалите в рубриката V-Reporter сме скрили информация за третия концерт на живо, който предстои довечера – 22 април от 20ч. по bTV. Открийте материала и публикувайте линк към него в коментарите под този текст. Най-бързият печели!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 4 ДЕН 1:

Третият концерт на живо започва днес в 20ч.!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!