Спечели двойна покана за ФИНАЛА в "Гласът на България"

Неусетно дойде седмицата, в която ще разиграваме покани за големия финал в шоуто! Следете сайта всеки делник, за да не пропуснете възможността да присъствате в публиката на последния концерт на 27 май.

Да си припомним правилата на играта:

От 1 април всеки делничен ден един от потребителите на сайта печели една двойна покана за концертите на живо! Настоящата (осма) седмица на играта раздаваме по една двойна покана всеки ден за седмия концерт на живо (ФИНАЛ), който предстои на 27 май!

За да дадем възможност на повече от вас да присъстват поне веднъж в публиката, от 10 април ВЪВЕДОХМЕ НОВО УСЛОВИЕ: всеки потребител може да печели в играта само веднъж!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, zonasport.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Какво представлява играта?

Всеки делничен ден ще ви пускаме на "лов за коментари". Коментарите, които трябва да търсите, ще бъдат публикувани от потребител Administrator_bTV. Всеки ден условието на играта ще бъде различно, затова трябва да четете внимателно!

Ето и условието в първия ден от последната (осма) седмица на играта - 20 май:

В коментарите под едно от видеата с елиминациите от миналата седмица сме скрили информация за концерта довечера – 20 май. Открийте видеото и споделете линк към него в коментарите под този текст!

За да ви стане по-ясно, коментарът, който търсите днес, трябва да е от Administrator_bTV и да изглежда приблизително така:

Пример:

ИГРА СЕДМИЦА 8 ДЕН 1:

Довечера е полуфиналът в "Гласът на България"!

Успешен лов на коментари!

П.П. Победителите ще получават информация за това как да си получат поканите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!