Спечели билети за третия концерт на живо на 16 ноември!

Още три „звезди“ на vStage ще гледат на живо любимите си изпълнители във втория голям концерт на живо в "Гласът на България".

Призовахме ви да изпълните любимо парче на vStage и да го споделите с приятели, за да можете да оглавите една от трите ни класации:
-    Най-гледано видео
-    Най-коментирано видео
-    Най-споделяно видео

Срокът беше до 23:59ч. на 6 октомври! Тъй като много малко от вас се престрашиха да изпеят за всички нас любимата си песен, решихме да наградим най-новите ни участници! И така… 

Победителите са:
Динко Бакърдвиев
asen dimitrov
aykutsakirovmusic

Честито! В профилите си в YouTube ще намерите съобщение, с което ви информираме как можете да си получите наградите!

Към всички останали: Забийте на vStage и станете част от публиката на концертите на живо! Само така можете да изживеете емоцията с на живо с любимите си изпълнители!

Всяка седмица трима от вас ще печелят по 2 билета за съответния концерт на живо! Цялото това удоволствие ще ви струва... 1 песен и милион споделяния! Шегуваме се :)

Ето и правилата:

1. Запиши свое изпълнение на vStage

Необходимо е да имаш Google акаунт и компютър с камера. Акаунтът е необходим, за да може да се "подпише" видеото, което ще запишеш от свое име. В софтуера натискаш „Запис от уеб камера” и сцената е твоя! Когато си готов със записа, натисни „Качване”, за да качиш видеото в Youtube и можеш да започнеш споделянето с приятелите си.

Към vStage>>>

2. Сподели го с приятели

Споделяй навсякъде! Всяка седмица ще награждаваме трите видеа „Номер 1”, които успеят да оглавят следните класации:
-    Най-гледано видео
-    Най-споделяно видео
-    Най-коментирано видео

!!!Ако нямаме достатъчно регистрирани нови участия, наградите ще печелят най-новите попълнения във vStage!!!

Надпреварата за билети за концертите в неделя вече ще започва от часа на обявяване на победителите за изминалата седмица и ще продължава до 23:59ч. в четвъртък на седмицата на концерта. Победителите ще бъдат обявявани в петък – 2 дни преди концерта на живо!

3. Победителите - Победителите ще бъдат информирани за наградите си със съобщения в YouTube профилите си!!!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за концерта!

И така, да започваме! От днес – 7 ноември, до 23:59ч. на 13 ноември се състезавате за билети за третия концерт на живо на 16 ноември! 

ВАЖНО! Ако нямате навършени 18 години, можете да присъствате на концертите на живо САМО с придружител. Ако придружителят не е родител, лицето трябва да представи попълнена от родител декларация за придружаване на непълнолетен, която ще можете да вземете от нас, когато си взимате поканите!!!