Спечели билети за концерта на мегазвездата Сара Брайтман с "Гласът на България"!

Снимка: ПР

След като световноизвестната изпълнителка Сара Брайтман подкрепи участниците в "Гласът на България", дойде време "Гласът на България" и bTV да ударят едно рамо на феновете на шоуто и легендарното сопрано, които искат да станат част от вълнуващия концерт на Сара Брайтман на 12 ноември в зала "Арена Армеец" в София!

Даваме ви възможност да си спечелите билет за концерта на Сара Брайтман! 5 двойни билета очакват най-големите фенове на Сара Брайтман и "Гласът на България"!

Ето и правилата:

От днес, сряда - 22 октомври, всеки вторник и петък до 4 ноември, ще публикуваме въпрос, свързан със Сара Брайтман, тук – на сайта на "Гласът на България" (датите на въпросите са 22 октомври, 24 октомври, 28 октомври, 31 октомври, 4 ноември)! Желаещите да се включат в играта ще трябва да публикуват верни отговори на въпросите в коментарите под съответните материали! С всеки един въпрос по един от потребителите на сайта www.glasatnabulgaria.btv.bg ще печели по 2 (два) билета за концерта на Сара Брайтман на 12 ноември в София! Всеки потребител може да печели в играта само веднъж! Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип (с помощта на random.org!). Късметлиите ще бъдат обявявани с публикуването на всяко ново предизвикателство! Последният победител ще стане ясен на 5 ноември!

ВАЖНО! Победителите ще бъдат информирани за наградите си с имейл на електронната поща, с която са регистрирани в сайта! Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с електронна поща, която четете редовно!

!!! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разходи за път и настаняване в София за концерта!

От какво имате нужда, за да участвате?

Необходима ви е регистрация в сайта. Ако сте регистрирани в някой от другите сайтове на bTV Media Group (btvnews.bg, LadyZone.bg, btv.bg), акаунтът ви е активен и тук!

Да започваме с...

ВЪПРОС 1 – 22 ОКТОМВРИ:

Как се нарича последният албум на Сара Брайтман?

А) Dreamchaser
Б) Love Is All We Need
В) Smooth Operator

Очакваме верните ви отговори на ВЪПРОС 1 в коментарите под този материал!