След страхотния старт на „Гласът на България“ – още завладяващи гласове и емоции превземат ефира на bTV в неделя точно в 20:00 часа

Нов, вълнуващ епизод на „Гласът на България“, посветен на семейството като символ на безусловната любов, пълен с неповторими гласове и истинските, човешки истории на техните притежатели, ще зарадва феновете на обичаното шоу тази неделя от 20:00 часа по bTV. Сред гласовитите герои ще блеснат дъщерята на социоложката Мира Радева, бащата на един от финалистите в осмия сезон на „Гласът на България“ – Рая Димитрова и дори майката на един от треньорите – DARA, която е безусловна нейна подкрепа по пътя й досега. Много специална изненада за един от невероятните участниците ще направи слънчевата Михаела Филева, а родственик на Стефан Караджа ще изненада треньорите не само с уникален глас, но и със специални авторски стихове, които е написал за всеки от тях. Известна представителка на ЛГБТИ общността, която получава личната подкрепата на поп иконата Мадона и видеото й обиколи света преди по-малко от година, ще се впусне в музикалната надпревара не само заради наградата от 50 000 лв. и титлата „Гласът на България“, а и заради личната си кауза.

В неделя вечер на голямата сцена на шоуто ще стъпят много млади и изключителни изпълнители, които ще я завладеят със замах, с неподправен чар, талант и истинска емоция. Наред с младите гласове, зрителите ще се насладят и на уникални топ изпълнения на опитни участници, които ще „вдигнат летвата“ до неузнаваемост и буквално ще „разтресат“ с гласа си сцената на „Гласът на България“. 

Новият епизод на обичаното музикално шоу по bTV обещава нова порция положителни емоции, впечатляващи истории и нечувани гласове, а вълнението ще е огромно не само за всички в залата и пред екраните, но и за звездните треньори.

Гласът на България“ е едно голямо семейство и съм щастлива, че имам честта да съм сред прекрасните ми колеги“, са думите на Галена, а Иван Лечев ще определи шоуто като „Нещо  специално, което не прилича на нищо друго, което дават по телевизията“.

Нямаше да стоя на този стол, ако през целия ми път до мен не беше моето семейство, а тук се запознах и с моето второ семейство“, ще заяви с вълнение DARA, а Любо Киров ще сподели, че „Всичко, което се случва тук е прекрасно!“.

Новият епизод на „Гласът на България“ очаква и вашето семейство пред екрана – тази неделя в 20:00 часа по bTV, а за повече ексклузивно съдържание последвайте шоуто и на www.glasat.btv.bg в youtube канала на предаването и в социалните му мрежи.