Слави Трифонов и Евгени Димитров–Маестрото търсят най-добрия глас на България в Бургас и Пловдив

Дългоочакваният трети сезон на музикалното шоу "Гласът на България" ще се завърне скоро в ефира на bTV. Тази година състезанието, в което единствено гласът има значение, ще бъде още по-завладяващо, а надпреварата за мечтаната титла ще се превърне в "личната битка" на участници и треньори, които този сезон ще са една от най-големите изненади в шоуто.  

В търсене на най-добрия глас на България Евгени Димитров – Маестрото и Слави Трифинов ще посетят Бургас на 5 юли и Пловдив на 6 юли. Предварителните кастинги започват в 9.00 часа съответно в Бургаския свободен университет и Парк хотел Санкт Петербург. Всичко, което кандидатите трябва да знаят и да вземат под внимание, е описано тук>>>

"През последните години е повече от очевидно, че музикалният талант на българина е неизчерпаем, а в подкрепа на това твърдение се включват Бургас, Пловдив и техните региони, които миналия сезон дадоха на "Гласът на България" изпълнители като Красимира Иванова и Тодор Гаджалов. Радваме се, че и двамата продължават да се развиват и дори наскоро представиха в музикалното пространсто най-новите си сингли - "Time" и "Зелена светлина". И това е само една от причините екипът на шоуто и бенда с нетърпение да очакват да се запознаят с талантливите кандидати и да споделят своя опит с тях", коментира предстоящите събития музикалният продуцент на шоуто Евгени Димитров.

"Гласът на България" се реализира по един от най-успешните формати на Talpa Media, основана от световноизвестния продуцент Джон де Мол. Шоуто за вокални таланти е реализирано в над 40 държави, като навсякъде постига огромен успех. През 2011 г. и 2013г. “Гласът на България" доказа, че е най-позитивният и обичан от зрителите ТВ музикален формат.

Запиши се за прослушване тук>>>