Симона Загорова с нов сингъл на Коледа

Скоростно и шеметно се развива кариерата на Симона Загорова след участието й в четвъртия сезон на „Гласът на България”. На връх Коледа 21-годишната поп певица представя новото си парче с видеоклип “Достъп забранен”, което е четвърти самостоятелен сингъл в кариерата й след „Скрита в сърцето ти“, „Моето момче“ и „На моята честота“. Симона показа видеото си предпремиерно в предаването Cool...T по bTV на 23 декември, а на Коледа парчето ще се завърти по всички музикални канали.  
 
 „Достъп забранен” е авторски хит по музика и текст на Симона Загорова. Аранжиментът е на Искрен Тончев – Искрата, който придоби популярност от участието си в шоуто „България търси талант”. Идеята за видеоклипа е на Симона и е реализирана от талантливия режисьор Ивайло Спасов в един от най-мразовитите дни на декември. „Достъп забранен” е вдъхновена от конкретен момент в живота на поп певицата и разказва за любовта, която искаме, но знаем, че е невъзможна и ще ни нарани. „Понякога държим сърцето си затворено, за да не бъдем наранени. Понякога пътищата на хората се разделят. Това се случва както с приятелски, така и с любовни връзки“, коментира Симона.

Симона Загорова е един от емблематичните участници в четвъртия сезон на най-успешното музикално риалити у нас „Гласът на България“. Тя впечатли журито и феновете с уникалния си глас, и взриви шоуто със сценично присъствие и зрялост на сцената. 21-годишната красавица е дъщеря на фолк дивата Глория и Илия Загоров. С  участието си в шоуто Симона завоюва собствено място на музикалната сцена. Младата певица има вече четири самостоятелни песни и три видеоклипа.
Новият сезон на любимото на цяла България музикално шоу „Гласът на България” стартира през пролетта на 2018 г. и обещава да бъде още по-забавно и атрактивно, а битката между участници и треньори – още по-оспорвана.

 “Достъп забранен”
Музика: Симона Загорова
Текст: Симона Загорова
Аранжимент: Искрен Тончев- Искрата
Режисьор видео: Ивайло Спасов