Шокиращи решения и приспивни песни в епизод 6 на "Гласът на България"

Шестият епизод на най-харесвания музикален формат у нас - "Гласът на България", е наситен с много изненадващи решения и обрати. 21-годишна кандидатка от София впечатлява Миро до такава степен, че го подтиква да се обърне към колегите си с въпроса "Има ли смисъл да чакаме?". Освен с глас, девойката с "рокля на булинки" се откроява и със своето уникално име, което дължи на чувството за хумор на дядо й.

Парчето на Deep Purple - "Soldier Of Fortune", ще бъде изпълнено от 46-годишен кандидат, който ще изненада всички с избора си на треньор. Какво провокира решението му, зрителите ще разберат в едночасовия епизод този петък - 10 октомври, от 21:30 часа по bTV.

Една от кандидатките за титлата "Гласът на България" ще провокира недоумение у водещия Мартен: "Какво чакат тези хора? Да отида аз да натисна бутона?!". Докато някои ронят сълзи зад кулисите, други шашват четиримата треньори с таланта си. Докато е скрита зад бялата завеса при поредния двоен кастинг "на тъмно", изпълнителка от София ще предизвика големи дилеми сред Миро, Наско, Орлин и Деси.

"Гласът на България" ще се превърне в най-важната стъпка за 21-годишна участничка от Габрово. Въпреки че има голямо желание да покаже таланта си и да изправи ментори и публика на крака, изпълнението на девойката почти пренася Миро и Деси в страната на сънищата.   

Веднага след приспивната песен един участник ще има нелеката задача да разсъни треньорите с изпълнението на хита "Wake Me Up"на Avicii, а 21-годишна участничка, ще накара Деси да натисне бутона със замах и да отвърне на предизвикателното "Мяу" с ... "Бау". Изборът й на треньор обаче ще изненада присъстващите в залата, но ще донесе на един от менторите "щастие и спокойствие".

По време на кастингите "на тъмно" безстрашни участници не липсват. 21-годишен смелчага ще излезе на сцената на "Гласът на България" и енергично ще изпълни песента на Б.Т.Р. – "Спасение". Какви ще бъдат реакциите на четиримата треньори, ще се включи ли в изпълнението Наско или Миро ще намери нов повод да се пошегува със своя колега, зрителите предстои да разберат този петък - 10 октомври, от 21:30 часа по bTV.