Сезон 2021 на „Гласът на България“ стартира на 12 септември oт 20 ч. по bTV

Новият  сезон на любимото музикално шоу по bTV – “Гласът на България”, стартира на 12 септември, неделя, точно в 20:00 часа. В оспорвана надпревара за титлата “Глас на България” ще се изправят едни от най-силните, разнообразни, завладяващи и завършени в музикално отношение гласове, издават от екипа. Четиримата изключителни и много обичани български музиканти, треньори в предстоящия сезон - Любо Киров, Галена, DARA и Мастър Иван Лечев, ще дадат всичко от себе си, за да бъде удоволствието, и за участниците, и за зрителите пред екраните – пълно. Te се впускат в предизвикателството с огромен ентусиазъм, отговорност и усмивка, за да донесат нова енергия, много нови емоции и настроение в шоуто през есента. Всяка неделя от 20:00 ч. по bTV те ще заемат своите места в емблематичните червени кресла, готови да изберат и привлекат в отбора си най-невероятния “Глас на България”.

Освен нов треньорски състав, сезон 2021 на “Гласът на България” има и нов чаровен водещ – музикантът Иван Тишев, който сe чувства напълно в свои води в тaзи си роля, споделят от екипа. Водещ на дигиталните епизоди - “Гласът зад кадър” и този път ще бъде красавицата Алекс Петканова, която ще “издава” за най-запалените феновете какви са предизвикателствата и емоциите зад кулисите на “Гласът на България”.

Новият сезон идва и с някои нови правила в регламента на шоуто, които ще донесат още повече настроение и неочаквани обрати за всички зрители в залата и пред екрана. Сред новите елементи е правото на всеки от треньорите да се обръща неограничен брой пъти на гласа, който предизвика това, а за оформяне на финалния състав на отборите ще има нов етап на финална селекция. Допълнителни изненади в регламента ще направят напрежението и борбата между треньорите още по-големи, а емоциите в шоуто още по-горещи и забавни.

Тази есен Любо Киров, Галена, DARA са твърдо решени да “отмъкнат” победата от отбора на Иван Лечев, който вече се разписа като един от най-успешните треньори в световната история на музикалното шоу с цели трима победители от негови отбори до сега. От екипа издават, че всеки от тях ще приложи редица изненадващи и най-вече забавни тактики, за да е “с едни гърди” пред останалите и обещават да ги видим в най-неочаквани ситуации и в неподозирана светлина.  И на четиримата треньори тази есен няма да е никак лесно, защото конкуренцията ще бъде невероятна. Страхотни гласове, невиждани емоции, истории и изключителен хъс за победа очакват зрителите на музикалния формат по bTV. Още новини от и за “Гласът на България” следете на www.glasat.btv.bg.