Съветници помагат на треньорите за тежкия избор в специалния епизод на "Гласът на България" на 28 ноември

В неделя - 23 ноември, от 20:00 часа bTV излъчи четвъртия голям концерт на "Гласът на България". В него участниците за пореден път демонстрираха необятния си талант и способността си да вдигнат летвата още по-високо, а в историята влезе и първото предложение за брак, направено пред телевизионната аудитория на шоуто.  

Кои от 12-те участници ще бъдат спасени с вота на зрителите, ще стане ясно утре вечер - 28 ноември, от 21:30 часа, когато ще бъдат обявени резултатите в специалното издание на "Гласът на България". Миро, Десислава, Наско и Орлин Горанов за пореден път ще трябва да решат с кого да се сбогуват и с кого ще продължат напред в предаването.

Този петък в трудния за менторите момент на взимане на решение до тях ще застанат техните съветници. Това са музикантът, преподавател и продуцент Мартин Кърнолски, българските легенди и роднини на Десислава - Мими Иванова и Развигор Попов, музикалният консултант, преподавател и режисьор Евгени Господинов и певицата Анелия. Участниците ще имат тежката задача да впечатлят освен своите треньори, така и техните съветници, за да си извоюват място в следващия голям концерт в "Гласът на България".

Първи на сцената на шоуто ще излязат участниците от отбора на Десислава – Селим Миров, Кристина Иванова и Виктория Пенчева. Дали Кристина отново ще бъде подкрепена от зрителите или Селим ще бъде предпочетен пред двете дами, зрителите на bTV ще видят в петък.

Втори на сцената ще се качат изпълнителите от отбора на Орлин Горанов - Сабина Донева, Тюркян Исмаил и Дани Чуков. Дали изпълнението на Тюркян е успяло да впечатли зрителите, за да я спасят отново, или този път ще трябва да се изправи срещу 19-годишния Дани, или почитателката на Beyonce – Сабина, отговорът на този въпрос ще стане ясен на 28 ноември от 21:30ч. по bTV.

Пред тежка задача ще бъде изправен и ветеранът Миро. Той ще разчита на мнението и преценката на певицата Анелия, за да вземе правилното решение и да избере между Зоя Мутишева, Християна Дънкова и Ивелина Долапчиева.

Последни тежката дума на зрителите ще чуят тримата изпълнители от отбора на Наско. Дали единственият мъж в отбора – Крум Филипов, ще оцелее, дали получилата предложение за брак на сцената на шоуто - Ати Молова ще продължи напред или ще й бъде дадено повече време за подготовка на сватбата, дали любимката на публиката Мария Маринова ще трябва да се бори за оставането си, зрителите на bTV ще видят в петък вечер в специалния епизод на "Гласът на България" от 21:30 часа.