Сълзи от радост и тъга във втори епизод на „Гласът на България“

Нова порция уникални гласове и вълнуващи лични истории очакват феновете на най-успешното музикално шоу у нас "Гласът на България" във втори епизод на предаването на 3 март, неделя, от 20.00 часа. След рекордно силния старт на новия сезон, който събра над 1 440 000 милиона зрители пред малкия екран на 24 февруари, второто издание на кастингите на тъмно обещава още по-вълнуващи срещи с таланти.

Един от най-емоционалните треньори - Камелия, ще се развълнува дълбоко, след като неочаквано провокиран спомен изплува от миналото. Кой и с какво я разплаква и кой от треньорите ще се опита да я утеши пръв – ще стане ясно в новия епизод на „Гласът на България“ в неделя.

Втори опит на сцената на шоуто ще направи младо момиче, което се готви да впечатли треньорите и да види така мечтаните от всички обърнати столове. Участник ще влезе в кастингите на тъмно с надеждата да промени живота си и да получи нов шанс след тежка лична трагедия, сполетяла семейството му. Познат на зрителите актьор ще разсмее до сълзи треньорите, пред които ще разкрие не само гласовите си данни, но и прекрасното си чувство за хумор, благодарение на което изпълнението му ще бъде оценено като достойно за стендъп комеди жанра. Забавният талант ще се появи в бекстейджа на шоуто с известна актриса.

Онлайн потребителите могат да проследят пътя на талантите към голямата сцена и техните лични истории благодарение на ексклузивното дигитално съдържание на сайта. Вижте как Михаела Филева и Иван Лечев се справят с първото седмично предизвикателство на новия V-Reporter и трети водещ на шоуто Елина Марковска тук.

В онлайн рубриката „Гласът зад кадър“ Камелия разкрива кой е нейният celebrity crush. Кой е той – вижте тук.